Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Нетаківці” збільшують кількість своїх біг-бордів

Опозиційний блок «Не ТАК» збирається збільшувати кількість своєї політичної реклами та біг-бордів, особливо, у тих областях, де популярність блоку є не надто високою — про це сьогодні, 1 лютого 2006 року, під час прес-конференції повідомив народний депутат України, сьомий номер у списку блоку «Не ТАК» до Верховної Ради Степан Гавриш.
Відповідаючи на запитання «Гал-info», нардеп наголосив, що блок «Не ТАК» намагатиметься залучити максимальні кошти на свою передвиборну кампанію, оскільки Закон України «Про вибори до Верховної Ради» не обмежує суми вкладів, які може використати політична сила на свою виборчу кампанію.

Як повідомив Степан Гавриш, він подав заяву на Президента України Віктора Ющенка до Шевченківського районного суду Києва, в якій вимагає, щоб суд скасував положення Закону України «Про вибори» про те, що Міністерство фінансів може контролювати виборчі фонди партій.
«Президент не мав жодного права втручатися у фінансовий процес політичних партій, навіть Леонід Кучма за часів свого правління не опускався до такого», — наголосив Степан Гавриш.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ