Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Netflix продовжить підтримувати українське кіно та митців

Напередодні свят міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко і заступниця міністра Анастасія Бондар поспілкувалися з регіональним директором Нетфлікс Алексом Лонгом.

Йшлося про зміцнення співпраці щодо аудіовізуального сектору України, додаткові освітні заходи та популяризацію українських кінопродуктів для аудиторії сервісу. 

«Це дійсно прорив, і ми дуже вдячні нашим партнерам, з якими підтримуємо постійний діалог. Крім того, цього року Нетфлікс продемонстрував підтримку українського кіно, теле- та документального кіно в Україні. Для цього вони співпрацюють з Українською кіноакадемією та House of Europe. Їхні ініціативи включали гранти, майстер-класи та фінансування на початковій стадії розробки 48 нових україномовних теле-, кіно- та документальних проєктів. Дякуємо команді Нетфлікс за підтримку, постійний контакт і оперативність у прийнятті рішень», – сказав Олександр Ткаченко, міністр культури та інформаційної політики України. 

Нагадаємо, МКІП постійно на зв'язку з представниками компанії Нетфлікс. Результат цього – збільшення кількості українських фільмів та українських перекладів іноземних фільмів на платформі у 2022 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ