Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Netflix заборонив обмін паролями ще в чотирьох країнах

Netflix вслід за забороною ділитися паролями у Південній Америці запроваджує обмеження на обмін паролями ще в чотирьох країнах: Канаді, Новій Зеландії, Португалії та Іспанії.

Про це повідомляє BBC News.

Клієнтів, що проживають у цих країнах просять сплатити додаткову плату, якщо вони хочуть, щоб друзі та родина, які не живуть з ними, поділилися своєю підпискою.

Цей крок став наступним після введення обмежень на обмін паролями в Південній Америці.

За оцінками медіагіганта, 100 мільйонів людей у ​​всьому світі використовують спільні акаунти. Це сприяє зниженню доходів від спільних облікових записів та суттєво впливає на здатність Netflix інвестувати в новий програмний контент. Компанія заявила, що планує поширити новий підхід на більше країн у найближчі місяці.

«Протягом останнього року ми досліджували різні підходи до вирішення цієї проблеми в Латинській Америці, і тепер ми готові розгорнути їх ширше в найближчі місяці, відсьогодні в Канаді, Новій Зеландії, Португалії та Іспанії", - йдеться в повідомленні.

Дотепер передплатники сервісу могли легко ділитися своїм логіном і паролем з друзями за межами свого будинку. Тепер же користувачам у Канаді, Новій Зеландії, Іспанії та Португалії буде запропоновано створити "основне місцезнаходження" для свого облікового запису і керувати тим, хто має до нього доступ. Користувачі, як і раніше, зможуть дивитися Netflix під час подорожей, як на персональних пристроях, так і, наприклад, з готелю.

За 7,99 канадських доларів канадські передплатники можуть додати "суб-аккаунт", а максимум можливо два суб-аккаунти на одну підписку. В інших країнах плата за додаткові акаунти може відрізнятися, від найдешевшої в Португалії (3,99 євро) до найдорожчої в Іспанії (5,99 євро).

У першій половині 2022 року кількість підписників Netflix різко скоротилася. Компанія скоротила сотні робочих місць і підвищила ціни, щоб покрити зростаючі витрати. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ