Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нетверезий водій BMW вчинив переполох у місті, зробивши кілька ДТП

Як проінформували у прес-службі Патрульної поліції Львова, 20 грудня, близько 23 години патрульні отримали орієнтування на автомобіль BMW, який здійснив ДТП на Сихові.

Там він зіштовхнувся з "Subaru",а також збив парапети та втік.

Інспектори 3 батальйону проаналізували куди міг вирушити порушник передали орієнтування екіпажам Личаківського району. Саме там зареєстрований втікач.

На перетині Пасічна-Личаківська патрульні побачили згаданий позашляховик, який їхав на великій швидкості. Він завернув на дорогу Кривчицьку і поліцейські вирушили його наздоганяти. Дорогою вони побачили, що BMW збило дорожній знак і браму, а також переляканих водіїв, які поз’їжджали на узбіччя.

За мить водій вже їхав їм на зустріч із повністю розбитим автомобілем, перед цим здійснивши зіткнення з автомобілем "Volkswagen", водій якого отримав ушкодження. Аби уникнути зіткнення, патрульні різко дали у бік, розвернулися і продовжили наздоганяти.

Через гучномовець інспектори попередили водія, що використають зброю і він зупинився. Його негайно витягнули з автомобіля та одразу одягнули кайданки.

Львів’янин мав очевидні ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Від перевірки він відмовився як на місці так і в медичному закладі. Патрульні оформили на чоловіка два протоколи за скоєні ДТП, два за залишення з місць ДТП та протокол за керування в нетверезому стані, а ще одну аварію оформляв слідчий, оскільки вона з потерпілими. Переслідування тривало до 5 хвилин, а від моменту першої ДТП – не більше 20 хвилин.

51-річний чоловік раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ