Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Незабаром підтримку Google Play Музики буде припинено

У період із жовтня до кінця цього року підтримку Google Play Музики буде припинено. Про це повідомляють в Google.
Photo by form PxHere

"YouTube Music – наш новий музичний додаток, який замінює Google Play Музику. У період із жовтня до кінця цього року підтримку Google Play Музики буде припинено. Ми хочемо, щоб Ви насолоджувались улюбленою музикою в YouTube Music, тому Ви можете перенести свою бібліотеку Google Play Музики, зокрема списки відтворення, завантаження й рекомендації, у цей сервіс.

Останні кілька років ми постійно покращуємо YouTube Music і додаємо потрібні Вам функції. У YouTube Music Ви знайдете понад 65 мільйонів офіційних композицій, альбомів і списків відтворення.

Ми робимо все можливе, щоб ці зміни не завдали Вам зайвого клопоту", - зокрема зазначили в компанії Google.

ПЕРЕНЕСТИ В YOUTUBE MUSIC

Кілька важливих моментів, про які Ви маєте знати

Бібліотека й дані Google Play Музики

Ви можете не лише перенести свою бібліотеку в YouTube Music, а й завантажити придбані й додані пісні, перелік композицій, списків відтворення та радіостанцій із Google Play Музики. Ми надішлемо Вам сповіщення, перш ніж Ви втратите доступ до бібліотеки й даних Google Play Музики. За потреби Ви можете видалити дані Google Play Музики.

Менеджер музичних файлів і завантаження

Через 30 днів Ви більше не зможете додавати й завантажувати музику через Менеджер музичних файлів. Однак не хвилюйтеся: Ви й далі зможете додавати колекції особистої музики в YouTube Music або завантажувати наявні композиції через Google Takeout.

Розділ "Музика" в Google Play

Через 30 днів буде закрито розділ "Музика" в Google Play, після чого Ви більше не зможете купувати музику в цьому сервісі, а всі Ваші попередні замовлення в ньому буде скасовано. Після переходу Ваші покупки буде перенесено в YouTube Music.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ