Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Нічна негода залишила без світла жителів 58 населених пунктів Львівщини

Енергетики відновлюють електропостачання населених пунктів, які знеструмила гроза із поривами вітру вночі, 14 серпня, інформує пресслужба Львівської ОВА.

Станом на 08:00 год внаслідок стихії на Львівщині без електроенергії повністю залишились 28 населених пунктів та 30 частково у:

  • Центральному РЕМ (Перемишлянська, Пустомитівська, Жидачівська, Миколаївська частина);
  • Південному РЕМ (Стрийська част.);
  • Карпатському РЕМ (Самбірська част.);
  • Північному РЕМ (Радехівська, Червоноградсько-Сокальська част.);
  • Західному РЕМ (Яворівська част.);
  • ЛМЕМ (Пустомитівська, Жовківська част.).

У Львівобленерго нагадують: не наближайтесь до місця обриву проводу лінії електропередачі на відстань менше 8 метрів, адже в іншому випадку можна отримати смертельний удар електрострумом.

Відходити з небезпечної зони потрібно «гусячим кроком» — зведіть ступні ніг разом, не відривайте їх одна від одної і від землі та пересувайтеся дрібними кроками.

Якщо побачили пошкоджені електромережі — повідомте про ситуацію за номером: 0-800-30-15-68 (цілодобово, безкоштовно) або на інші номери кол-центру: 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68.

Також залишити повідомлення можна на сторінці «Гаряча лінія «Львівобленерго» у Facebook: https://www.facebook.com/lvivoblenergo.hotline

Організуйте охорону місця обриву проводу, щоб туди ніхто не потрапив, до приїзду оперативно-виїзної бригади «Львівобленерго».

Окрім цього, можливість повідомити про аварію є у чат-ботах Viber та Telegram: https://loe.lviv.ua/ua/novyny~4698 або на сайті «Львівобленерго»: https://poweroff.loe.lviv.ua/

У випадку, коли через негоду впали дерева або гілки, травмувались люди , слід повідомляти екстрені служби за телефонами: 101, 112 або 103.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ