Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Культура

"Нічні мери" обговорили відновлення нічного життя Львова після перемоги

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з представниками креативно-розважальної індустрії з різних країн, яких ще називають "нічними мерами".
Фото: ЛМР

Серед гостей були представники Канади, Словаччини, Грузії, Македонії, Латвії, повідомляють у пресслужбі міськради. 

"Для мене важливо, що ви приїхали до Львова в цей непростий час. Ви – сміливі люди, які можуть доносити правдиву інформацію світу про війну в Україні. Маю надію, що візит до Львова надихне вас ще більше цікавитись Україною, допомагати нам на шляху до перемоги", – сказав Андрій Садовий.

Під час зустрічі гості обговорили екосистему реабілітації НЕЗЛАМНІ та відновлення "нічного життя" Львова після завершення війни.

Чад Зоратлі, нічний мер Львова, засновник Night Ambassadors, розповів про масштабний проєкт «Music Ambassadors Tour», організований у співпраці з Всеукраїнською асоціацією музичних подій, через який в Україну приїхали його іноземні колеги. У межах туру у Львові відбудеться фінальний культурно-освітній захід - UA:Night Summit, де зокрема нічний мер Тбілісі Давід Лежава розповість про досвід повернення "нічного життя" у його місті після нападу росії на Грузію.

"На Night Summit хочемо показати, наскільки паралельно із війною може існувати й життя. Ми хочемо довести, що українці вміють і можуть якісно поєднувати військову службу, волонтерство, безперервну допомогу армії із відпочинком та розвагами", – додав Чад Зоратлі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ