Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Німецька поліція взялася за акт вандалізму на могилі Бандери

Німецька поліція взялася за акт вандалізму на могилі Бандери. Про це повідомили Генконсульстві України в Мюнхені.

Як зазначили в Генконсульстві, у зв’язку із великим суспільним резонансом та численними запитами ЗМІ щодо здійснення громадянином Великої Британії Г.Філіпсом акту вандалізму на могилі С.Бандери в Мюнхені інформуємо, що 15 жовтня Генконсульство невідкладно зв’язалося з Управлінням поліції Мюнхена з інформацією про зазначений інцидент та проханням про відповідне реагування, в результаті чого було відкрито справу та здійснено необхідні оперативно-слідчі та процесуальні дії.

Наразі триває слідство, після закінчення якого матеріали будуть передані до прокуратури для належної правової оцінки скоєного. Генконсульство перебуває в контакті з мюнхенськими правоохоронними органами і тримає справу на особливому контролі.

Нагадаємо, вчора 15 жовтня, проросійський блогер, громадянин Великої Британії Грем Філліпс зірвав прапори з могили Степана Бандери у німецькому місті Мюнхен. Він також вивісив банер з написом «Тут поховано українського нациста Степана Бандеру». Усі дії Філліпс зняв на відео, яке опублікував в мережі YouTube.

Громадянин Великобританії Грем Філіпс сплюндрував могилу Степана Бандери

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ