Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Німецьке місто Вюрцбург долучилося до ініціативи UNBROKEN Cities

У львівській Ратуші підписали угоду про співпрацю Львова і німецького партнера Вюрцбург в рамках ініціативи UNBROKEN Cities. Також угоду про співпрацю підписали Благодійний фонд UNBROKEN і Німецька асоціації допомоги хворим (DAHW).
Фото - ЛМР

Про це повідомляють в ЛМР.

«Ми підписуємо важливу угоду про співпрацю між двома фундаціями. Фундація UNBROKEN і Німецькою асоціацією DAHW, яка працює в місті Вюрцбург. Ця співпраця має допомогти розбудуватт еко-систему людяності UNBROKEN. Це звичайно досвід, який ми будемо імплементувати у Львові, і також  фінансова підтримка. Зі свого боку можемо гарантувати, що ми все будемо робити оперативно і якісно», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Зі свого боку Олександр Кобзарев, керівник Благодійного фонду UNBROKEN, подякував німецьким колегам за фінансову підтримку. Нагадаємо, місто Вюрцбург разом із місцевим благодійним фондом профінансували закупівлю обладнання для дитячої реабілітації на суму 500 тисяч євро. 

Також мер міста Вюрцбург  Крістіан Шухардт та мер Львова Андрій Садовий підписали угоду до приєднання Вюрцбург до ініціативи UNBROKEN Cities Network - об’єднання міст з усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Манчестер, Ліверпуль та Львів стали містами-засновниками та першими учасниками міжнародної мережі. 

«Для мене велика честь бути з вами і стати частиною великої ініціативи UNBROKEN Cities. Ця ініціатива про боротьбу людей. Тому міста вільного світу повинні об’єднатися в підтримці Львова як свого міста-партнера», - наголосив Крістіан Шухардт, мер міста Вюрцбург.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ