Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ніно Катамадзе виступатиме у Львові у супроводі симфонічного оркестру Львівської опери

Перша репетиція грузинської співачки Ніно Катамадзе концерту, який відбудеться 7 листопада у Львівській опері, запланована на сьогоднішній вечір. Про це на прес-конференції повідомила співачка Ніно Катамадзе.
„Я вперше співпрацюю з симфонічним оркестром Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Минулого року мій концерт у Львові був у супроводі квартету, а цьогоріч буде задіяний весь оркестр”, – розповіла Катамадзе.
Як повідомили у коментарі менеджер гурпи „Insijht” Наталя Ломоносова, грузинська співачка закінчує своє турне у Львові. Концерти уже пройшли у Харкові, Дніпропетровську, Одесі. Концерт у Львові передбачає спільний виступ співачки, групи „Insijht” та грузинського співака та диригента Зіад Балквадзе.
Як повідомив диригент симфонічного оркестру оперного театру Юрій Бервецький, вчора відбулася перша репетиція оркестру з новим диригентом. „Набір інструментів для концерту буде з орієнтальним характером. Є багато ударних інструментів. Учора ми побачили, що Болквадзе – професіонал і легко керує оркестром”, – розповів Юрій Бервецький.
За словами співачки Ніно Катамадзе, вона готова до сприйняття львівської публіки і вважає, що її третій візит до Львова буде успішним.
Ніно Катамадзе – одна з найвідоміших виконавиць в жанрі, який називають world-muzik. До цього напрямку належать виконавці, творчість яких не входить в рамки стильової сітки і несе в собі національну семантику країни, звідки походить виконавець. Ніно Катамадзе співпрацює з групою „Insijht” з 2002 року. Також вона є автором оригінальної музики майже всіх своїх пісень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ