Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

НОК запустив челендж #тренуйсявдома

За ініціативи Комісії Національного олімпійського комітету України ʺАнтураж атлетаʺ та Комісії атлетів НОК України у соціальних мережах набирає обертів челендж #тренуйсявдома.
Фото ілюстративне

а ініціативи Комісії Національного олімпійського комітету України ʺАнтураж атлетаʺ та Комісії атлетів НОК України у соціальних мережах набирає обертів челендж #тренуйсявдома.

Наші олімпійці закликають українців залишатися вдома й берегти своє здоров'я, але не забувати й про підтримку власної спортивної форми. Уславлені спортсмени діляться своїми навиками занять спортом вдома.

Зокрема, до челенджу вже долучилися Олімпійські чемпіони та медалісти Ігор, чемпіонатів світу та Європи: Юрій Чебан, Анастасія Коженкова, Олена Говорова, Ольга Саладуха, Ілля Кваша, Дар'я Білодід, Богдан Нікішин, Оксана Лівач, Анжеліка Терлюга, Станіслав Горуна, Любов Басова, Андрій Мандзій, Анна Ільіна, провідні спортивні журналісти телеканалу UA:Перший та багато інших.

Кожен охочий може поділитися своїм відео.

Приєднуйся й ти.

Умови прості:

  1. Зніми та виклади у соцмережах (сторіс або пост в Інстаграм чи на сторінці в Фейсбук) відео з тренування вдома в олімпійській футболці РЕАК або НОК України.
  2. При бажанні передай естафету 2-3 друзям.
  3. При розміщенні постав хештег #олімпійськакоманда, #тренуйсявдома, а також відмітку спільнот @the_olympic_team_ua та @noc_athletecomission

Друзі, бережіть себе та піклуйтеся про своє здоров'я – залишайтеся вдома і займайтеся спортом!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ