Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нова маніпуляція від Львівавтодору: містян поділили на "правих" та "лівих"

Останнім часом у Львові масово "малюють" місця для платного паркування вздовж вулиць. Однак мешканцям прилеглих вулиць обіцяли відчутні знижки.

Так на сайті "Леопарковка" вказано, що вартість оплати за пільговий абонемент для мешканців, які проживають у будинку, що є прилеглим до паркувального майданчика, які обслуговує ЛКП "Львівавтодор" становить від 590 грн на місяць до 1400 грн за пів року. Однак це виявилось вже звичною маніпуляцією.

На думку керівництва ЛКП "Львівавтодор", на абонементи за зниженою вартістю можуть претендувати лише мешканці будинків, які знаходяться в межах і є безпосередньо прилеглими до відповідного майданчика для паркування. Розглянемо, що це означає на практиці.

Платний паркувальний майданчик на вулиці Лисенка, який розміщено вздовж парної сторони вулиці. На пільгові абонементи можуть претендувати лише мешканці, які проживають в будинках № 2,4,6,8,10,12 й аж ніяк не мешканці "лівих" будинків. І жодних пільг для прилеглих вулиць.

Ілюстративне зображення

Нагадаємо, нещодавно у Львівській міській раді повідомили, що перенесуть місця для паркування – з непарної на парну сторону вул. Богомольця. Таке рішення затвердила Міська комісія з безпеки дорожнього руху. Зважаючи на позицію ЛКП "Львівавтодор" залишилось з'ясувати, хто з "впливових львів'ян" проживає на парній стороні вулиці Богомольця, що для нього спеціально переміщують парковку?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ