Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нова пошта відновила роботу половини мережі точок сервісу

Лише за сьогодні, 12 квітня, запрацювали ще 160 відділень у Київській, Одеській, Миколаївській, Сумській, Хмельницькій, Чернігівській, Житомирській, Харьківській областях, а також Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Рівненській.

Лідером із кількості працюючих відділень є Київська область — 407 відділень та Івано-Франківська — 402. Уся мережа відділень запрацювала у Чернівцях, Хмельницькому та Тернополі.

Усього в компанії вже відкрито 11500 точок сервісу. Працюють 4100 відділень, 7600 вуличних поштоматів та кур'єрська доставка і забір у 6100 населених пунктах.

У відкритих відділеннях можна відправити та отримати посилки по Україні та за кордон. До 31 травня за спеціальним тарифом можна відправляти особисті речі по Україні у валізах або коробках до 30 кг - за 120 грн. Також у відділеннях зараз діє спеціальна знижка -40% на доставку шин та дисків.

Окрім того, у Новій пошті доступні усі фінансові послуги. Клієнти можуть переказати кошти по Україні, отримати міжнародний переказ через RIA та Western Union, зняти готівку, поповнити мобільний номер тощо. Додатково, можна без комісії надіслати кошти на спецрахунок Збройних Сил України, що відкрив Національний банк, або благодійним організаціям «Фонд Сергія Притули» та «Повернись живим».

Нагадуємо, що вже запрацювали відділення у Чернігові, Сумах та Сумській області. Знайти відкрите відділення та графік його роботи можна через чат-бот у телеграмі: https://t.me/npu_info_bot

Відслідкувати свою посилку та вантаж можна через трекінг на сайті: https://tracking.novaposhta.ua/#/uk/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ