Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Нове обличчя кордону": Розпочалися тестування кандидатів

Розпочалися тестування кандидатів, які першими подали заявки на участь у конкурсі «Нове обличчя кордону», що проводиться в Державній прикордонній службі України. Про це повідомили на Урядовому порталі.

Даний етап відбору стартував у Києві на базі одного з підрозділів прикордонного відомства. Найближчим часом тестування розпочнеться і у Львові.

Загалом тести на рівень розвитку загальних здібностей, з англійської мови та особистих (психологічних) якостей щодня здаватимуть по 2 групи кандидатів. Усі вони будуть змішані: до них входитимуть як військовослужбовці прикордонного відомства, так і цивільні громадяни.

Зазначимо, що від початку старту проекту, який відбувся 28 березня, вже подали заявки 1250 осіб, серед яких майже 800 – саме з числа цивільних громадян. Під час конкурсу будуть відібрані близько 800 кандидатів, які в подальшому проходитимуть службу в підрозділах Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» та Мостиського прикордонного загону.

Учасники, які успішно складуть розпочаті тести, будуть запрошені для перевірки рівня фізичної підготовки та кваліфікаційної бесіди.

Для прозорості відбору на етапі тестування перебувають представники міжнародних організацій. Також, аби не допустити жодних порушень, за тестуванням слідкують представники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби.

Нагадаємо, що всі подані анкети та результати кандидатів обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб прикордонного відомства. У рамках відбору формуватиметься рейтинговий список кандидатів.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Держприкордонслужби за посиланням http://dpsu.gov.ua/ua/newface або в Call-центрах за телефонами (044) 239-85-35 у Києві та (032) 258-50-38 у Львові.

Запрошуємо громадян долучатися до конкурсу. Прийом анкет триватиме до 28 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ