Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нові машини «швидкої» допомоги передали двом медичним закладам Львівщини

Машини отримали Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи та Львівський обласний клінічний перинатальний центр, повідомляє ЛОДА.
Фото - ЛОДА

Дві повністю оснащені «швидкі» передали Львівському обласному госпіталю ветеранів війн та репресованих ім.Ю.Липи від жертводавців з Італії (компанії First Aid One Italia). 

«Використання найсучаснішого автотранспорту та обладнання дозволить працювати ще якісніше, забезпечить своєчасність і пунктуальність у наданні послуг всім, хто цього потребує. Машини відповідають усім потребам та критеріям, а також враховують запити сьогодення», – розповів генеральний директор госпіталю Максим Прикупенко.

Ще один сучасний реанімобіль тепер має в наявності Львівський обласний клінічний перинатальний центр. 

«Автомобілі «швидкої» допомоги це завжди потрібна річ, як в мирний, а тим більше, в воєнний час. Медики постійно повинні бути там, де їх потребують та надавати якісну медичну допомогу. Надзвичайно приємно, що знаходяться люди, які роблять такі великі справи. Адже хороший вчинок кращий будь-якого наміру. Щиро дякуємо директорці ГО «Дамо раду» Ярина Хомцій та компанії First Aid One Italia за таку вкрай необхідну для нас допомогу! Це ще один крок, який наближає нас до перемоги!», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОВА Орест Чемерис.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ