Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Нові Санжари: ситуація спокійна та контрольована

24 лютого під час брифінгу з представниками ЗМІ керівники оперативного штабу обсервації розказали про ситуацію в медичному центрі НГУ ʺНові Санжариʺ. Про це повідомляє Група інформації і комунікації Центрального ТУ.
Фото: Нацгвардія

ʺСьогодні іде п’ятий день обсервації. Жодних позаштатних ситуацій немає. Лікарі обстежують всіх двічі на день, жодних ознак гострих респіраторних захворювань не виявленоʺ, - зазначив радник Прем’єр-міністра Антон Турупалов.

Про медичний стан українських та іноземних громадян та проби, які у них взяли на коронавірус, розказав виконуючий обов’язки генерального директора ДУ ʺЦентр громадського здоров’я МОЗ Україниʺ Ігор Кузін. Він зауважив: ʺПроби-зразки були доставлені до Національної референс-лабораторії центру громадського здоров’я. Протягом двох днів ми будемо їх обробляти. Очікуємо, що перші результати будуть у нас в середуʺ.

ʺСьогодні відбулась ротація підрозділів Національної поліції та Національної гвардії. На території об’єкту обсервації, по периметру і на території населеного пункту у нас порядок. Поліція і Національна гвардія захищають права і свободи громадян!ʺ - повідомив радник Міністра внутрішніх справ Іван Варченко.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, МОЗ заборонило передавати продукти харчування до обсервації у Нових Санжарах, де перебувають на карантині громадяни, котрі прилетіли до України з Китаю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ