Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новообраний голова Львівської ОДА зустрівся із нардепами ВРУ від Львівщини

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА
1/2
Максим Козицький зустрівся із народними депутатами ВРУ від Львівщини. Про це Гал-інфо повідомили 10 лютого у прес-службі Львівської ОДА.

Сьогодні, 10 лютого, голова Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся із народними депутатами ВРУ від Львівщини: Ярославом Дубневичем, Ярославом Рущишиним, Миколою Величковичем, Ростиславом Тістиком, Юрієм Камельчуком, Галиною Васильченко, Павлом Бакунцем, Романом Лозинським, Наталією Піпою, Андрієм Котом, Андрієм Лопушанським, Орестом Саламахою, Остапом Шипайлом.

Участь у зустрічі також взяли заступники голови облдержадміністрації Василь Лозинський, Юрій Холод, Іван Собко та Тарас Грень.

Очільник області наголосив, що налаштований на конструктивну співпрацю з кожним із народних обранців.

“Маю надію, що у нас буде продуктивна співпраця, бо кожен з вас у Верховній Раді є авторитетом і може зробити чимало для того, щоб Львівщина справді процвітала. Зі свого боку можу гарантувати, що моє завдання – допомагати вам, щоб ваші виборці, які проживають у Львівській області справді відчули, що тут є влада, яка чує їх і готова допомагати”, - наголосив Максим Козицький.

Під час зустрічі присутні обговорили низку важливих питань для розвитку області.

Зокрема, йшлося про перегляд переліку об’єктів, які фінансуються за кошти ДФРР,  трансформацію  вугільної галузі,  розвиток дорожньої інфраструктури та  сфери медицини.

Окремо акцентували увагу на розвитку реформи децентралізації та формуванні спроможних територіальних громад.

Відтак, за підсумками зустрічі,  присутні обмінялись думками щодо шляхів вирішення актуальних питань в регіоні. Також Максим Козицький додав, що такі зустрічі проводитимуть регулярно.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 10 лютого призначили начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ