Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Новопризначений голова Самбірської РДА застряг у Єгипті

Призначений Президентом України 11 грудня 2019 року головою Самбірської РДА Андрій Жепко, уже 12 березня 2020 року пішов у відпустку за власний рахунок. Як стало відомо власкору Гал-інфо, новоспечений голова Самбірської райдержадміністрації полетів на відпочинок до Єгипту і відпочиватиме до 24 березня.
Андрій Жепко

За інформацією джерел Гал-інфо, заяву на відпустку писав заздалегідь, обласне керівництво про відліт за кордон не попередив.

Нагадаємо, вчора, прес-секретар МЗС України Катерина Зеленко повідомила, що 730 українських громадян перебуватимуть на карантині у готелі “Reech Oasis Beach Hotel” (м.Шарм ель-Шейх, Єгипет) через виявлення у закладі двох туристів, інфікованих на коронавірус COVID-19. Карантин триватиме 14 днів.

Чи Андрій Жепко у Єгипті на карантині,  достеменно не відомо. Він належить до однієї із найбагатших сімей Самбора, є зятем екс-мера Самбора Тараса Копиляка і можливо добереться в Україну власним коштом якимсь чином.

У складний час карантину з приводу коронавірусу, Обов'язки голови Самбірської РДА виконує щойно призначений львів'янин Іван Ільчишин.

Свого часу екс-голова Львівської ОДА Маркіян Мальський писав на своїй сторінці у Facebook, що новопризначені керівники районів Львівщини здебільшого молоді, активні, дієві і цілеспрямовані люди. Відтак, Маркіян Мальський пропонував запровадити для них "випробувальний боєм термін".

Він зазначав, що нові чиновники матимуть 3 місяці, щоб довести свою профпридатність, а щодо керівників, котрі не справлятимуться з своїми обов'язками, прийматимуть принципові кадрові рішення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ