Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Новостворений мобільний госпіталь розгорнуто на польовому центрі Національної академії ДПСУ

На базі польового центру забезпечення навчального процесу Національної академії Держприкордонслужби України, за вказівкою Голови відомства, розгорнуто новостворений мобільний госпіталь Головного медичного центру ДПСУ.

Враховуючи загальнодержавні карантинні заходи, госпіталь розгорнутий як інфекційний. Також, за необхідності, він може використовуватися як терапевтичний або хірургічний. До складу госпіталю входить приймально-діагностичне відділення, лабораторно-діагностичний комплекс, відділення інтенсивної терапії та реанімації. Шпиталь розрахований на 60 ліжкомісць та приблизно таку ж кількість персоналу. Виконувати свої завдання медики можуть на будь-який ділянці кордону. У розпорядженні лікарів – новітня апаратура, сучасне інструментальне та діагностичне обладнання. 

Завдяки підтримці Президента України та Уряду, відомство цілеспрямовано розвиває власну медичну службу. Виділені кошти дали змогу придбати високотехнологічне обладнання, яке в тому числі забезпечить ефективне лікування COVID-19. Наразі тривають підготовчі заходи, а у разі загострення епідемічної ситуації, медики можуть долучитися для допомоги хворим на коронавірус.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ