Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Новояворівська лікарня отримала нове обладнання від благодійників

ГО «Гостинець» та Новояворівська лікарня працюють над покращенням матеріально-технічної бази лікарні. Про це повідомили в пресслужбі Новояворівської міської ради.

Мова про проєкт «З теплотою у серці», який реалізовує ГО «ГОСТИНЕЦЬ» у партнерстві з КНП «Новояворівська лікарня імені Юрія Липи» НМР, в межах Програми «Фонди громад – вартові добробуту громади», що впроваджується БО «Національна мережа розвитку локальної філантропії» за фінансової підтримки Global Giving.

Від сьогодні, свої дії сторони координуватимуть через підписаний Меморандум про співпрацю.

"Ми, як орган влади, зацікавлені у співпраці та готові долучатися до співфінансування такого роду проєктів. Впевнений, що це не останній проєкт, який реалізовуватимуть у громаді у сфері охорони здоров‘я, залучаючи кошти для покращення надання медичних послуг", - говорить міський голова Володимир Мацелюх.

В рамках проєкту ГО «Гостинець» придбано медичне обладнання на суму 297 тис. грн (електрокардіографи та інше медичне устаткування) для Новояворівської лікарні, а медзакладом придбано обладнання (електрокардіографи, тонометри, матеріали для обстежень) на суму 76 тис.грн.

ГО «Гостинець» тісно співпрацює із БО «Національна мережа розвитку локальної філантропії» вже понад три роки в напрямку розвитку громади, підтримки ВПО, втілення молодіжних та культурно-просвітніх проєктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ