Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новий управитель ТЕЦ на Львівщині отримав ліцензію

19 листопада новий управитель Новояворівської та Новорозділської ТЕЦ "Нафтогаз Тепло" отримав ліцензії на виробництво теплової і електричної енергії від Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Це важливий крок на шляху відновлення тепла в домівках мешканців Новояворівська та Нового Роздолу Львівської області.

Найближчим часом борги із зарплати будуть ліквідовані, а теплопостачання відновлено. 

На минулому тижні Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук зібрав представників Уряду, місцевої влади та Нафтогазу для вирішення проблем з теплопостачанням на Львівщині. В результаті, АРМА розірвало договір з попереднім управителем майна ПП ʺГарант Енерго Мʺ, яке не забезпечило підготовку обох станцій до початку опалювального сезону.

Нагадаємо, що у містах Новояворівськ та Новий Розділ, в яких проживає майже 60 тисяч мешканців, через безгосподарність приватного управителя майна ТЕЦ, ПП ʺГарант Енерго Мʺ, опалювальний сезон опинився під загрозою.

Для відновлення теплопостачання у Новояворівську та Новому Роздолі Уряд та Нафтогаз розробили та виконують план заходів, який дозволить уникнути техногенної катастрофи через безгосподарність попереднього управителя Гарант Енерго М.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, працівники ТЕЦ у Новому Роздолі зустрілись із представниками нового управителя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ