Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий виконуючий обов’язків Львівської митниці Олег Гоя був заскочений своїм призначенням

Несподіванкою назвав своє призначення на посаду в.о. начальника Львівської митниці Олег Гоя, якого сьогодні голова Державної митної служби України Валерій Хорошковський призначив на цю посаду під час колегії у Львові. Про це Гой повідомив журналістам під час брифінгу.
„Про своє призначення дізнався тільки сьогодні, – сказав Гоя. – Але я готовий виконувати свої обов’язки”.
Як повідомив Гоя, найперше він займеться реорганізацією Львівської митниці. „Зараз триває реорганізація Західної митної служби на Львівську. Її треба довести до логічного завершення, – каже Гоя. – До 1 травня повинен бути сформований особовий склад і має запрацювати Львівська митниця”.
За словами Гоя, будуть проведені відповідні кадрові зміни. ”Всі підстави змінити начальників є”, – повідомив Гоя, кажучи, що про перші ротації стане відомо наступного тижня. Не виключив Гоя приходу кадрів з Чернівецької, Хмельницької, Закарпатської, Київської областей та Києва.
Нагадаємо, під час сьогоднішньої колегії голова Державної митної служби України Валерій Хорошковський змінив в.о. обов’язків Львівської митниці Олександра Моргуна на Олега Гоя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ