Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НРУ веде переговори з БЮТом про можливу співпрацю – Василь Куйбіда

«Уже кілька місяців НРУ веде переговори з Блоком Юлії Тимошенко про можливу співпрацю і координацію майбутніх кроків», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат, заступник голови Народного руху України Василь Куйбіда.
 «Ми повинні об‘єднати усі опозиційні партії і сформувати єдину опозицію, яка виступатиме єдиною силою і координуватиме свої дії як в Парламенті, так і поза ним», – зазначив заступник голови НРУ.
Василь Куйбіда не заперечив той факт, що «можливо, що НРУ на ймовірних дострокових парламентських виборах піде єдиним списком з БЮТ».
«У разі, якщо, скажімо, в кінці року проголошують дострокові парламентські вибори, то ми подивимось як нам буде краще на них йти, чи однією колоною, чи, можливо, спільно з іншими опозиційними силами», – додав Василь Куйбіда.
Нагадаємо, що сьогодні Юлія Тимошенко наголосила, що вона готова «підписати всі документи щодо вступу Народного Руху України в її блок», а також про створення єдиної опозиції в парламенті. «Для НРУ двері нашої політичної сили відкриті», – зазначила лідерка БЮТ. Також Тимошенко підкреслила, що на достроковий виборах готова йти з НРУ єдиним списком.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ