Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НСНУ не задоволений розподілом квот у Блоці Ющенка до Львівської міської ради

Народний Союз „Наша Україна” під час формування виборчих списків Блоку Ющенка до Львівської міської ради відстоюватиме квоту для своєї партії 55% — повідомив вчора, 17 січня, під час ІІ конференції ЛМО НСНУ голова міської організації партії Олег Мандюк. З 54 місць, які Блок Ющенка розраховує отримати до міськради, за його словами, НСНУ матиме 29 місць у прохідній частині списку, Народний Рух України — 15, ХДС, ПППУ та КУН по три, а УРП «Собор» одне прохідне місце.
Щоправда, домовленість, яку досягнули сторони, як зазначив Олег Мандюк, не зовсім влаштувала Народний Союз „Наша Україна”, адже партія розраховувала щонайменше на 31 прохідне місце у списку до міської ради, НРУ ж мав отримати 12 місць, ХДС — чотири, КУН, ПППУ по три, а УРП «Собор» — одне.
Як зазначив голова ЛОО НСНУ, переговори партнерів по блоку були дуже напруженими. «Звичайно, це не те, на що ми сподівалися, скажу відверто, що в якийсь момент переговорів ми взагалі хотіли відмовитися від створення блоку на місцевому рівні. Проте нестворення блоку на рівні Львівської області ставить під загрозу існування Всеукраїнського блоку, а цього ми вже дозволити не могли», — зазначив Петро Олійник.
Вчора делегети міської конференції Народного Союзу „Наша Україна” проголосувати за створення Блоку Ющенка на рівні Львова. У міський блок увійдуть НСНУ, НРУ, ПППУ, КУН, ХДС та УРП «Собор».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ