Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Об'єднані сили продовжують відновлювати інфраструктуру Донбасу

Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
Фото ООС
1/3
Про це повідомили 22 листопада Гал-інфо у пресцентрі ООС.
ОБ’ЄДНАНІ СИЛИ ПРОДОВЖУЮТЬ ВІДНОВЛЮВАТИ ІНФРАСТРУКТУРУ ДОНБАСУ У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання інші складові сил оборони. Зокрема, підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій Україні залучаються до відновлення інфраструктури населених пунктів на Донбасі та надають допомогу місцевим мешканцям. Так, із 13 по 20 листопада сили та засоби підрозділів ДСНС України зі складу Об'єднаних сил залучались до виконання піротехнічних робіт, відновлення пошкоджених будинків, гасіння пожеж, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах контрольних пунктів в’їзду-виїзду на території Донецької та Луганської областей.

За розпорядженнями Командувача об'єднаних сил піротехнічні розрахунки ДСНС обстежили майже 65 гектарів території, вилучили та знешкодили 750 вибухонебезпечних предметів.

Окрім того, 1 листопада було завершено роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури на території Донецької області, які проводили за зверненням місцевих органів влади співробітники ДСНС. Із 11 червня 2020 року відновлено 982 об’єкти, а усього з початку проведення ООС – 1516.

У пунктах надання допомоги населенню, розташованих на території КПВВ, рятувальники надали допомогу, зокрема домедичну та психологічну, 87 особам.

Завдання, поставлені підрозділам ДСНС в районі проведення операції Об’єднаних сил, виконані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ