Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обласні бюджетні установи зекономили понад 20% теплової енергії

Більш як 20% зекономлено порівняно з минулим роком. Також вдалося скоротити використання природного газу і води. Електроенергія спожита на рівні минулого року.

Фото: Depositphotos

У зв’язку зі збройною агресією російської федерації та підвищенням інтенсивності ракетних обстрілів, коли через масовані атаки знищено понад 30 відсотків об’єктів енергетичної інфраструктури України, країна закликала до належного та якісного контролю за витрачанням енергоресурсів та  економного їх використання. 

Так, за 9 місяців цього року обласним бюджетним установам вдалося зменшити використання енергоносіїв у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, розповідають в ЛОДА.

«Завдяки відповідальному ставленню до споживання енергоресурсів, проведених енергозберігаючих заходів, частково сприятливих кліматичних умов, а також попри розміщення внутрішньо переміщених осіб, за 9 місяців 2022 року у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року, отримали економію в споживанні обласними бюджетними установами теплової енергії на 20,8%, природного газу - 10,4%, води – 0,8%. Електроенергія — спожита на рівні минулого року. Згадане  дозволило зекономити значний обсяг коштів обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ