Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обласний центр краєзнавства розробляє інтерактивну мапу з екскурсіями Львівщиною

Львівський обласний центр краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді створює інтерактивну карту екскурсійних маршрутів Львівщиною для своїх вихованців.
Замки Золотої Підкови (Фото: Блог мандрівника Ореста Зуба)

Маршрути будуть адаптовані під шкільні навчальні програми з історії України та географії, повідомив в.о. директора Центру Юрій Ткаченко, передає Львівська облрада.

За його словами, таких маршрутів Львівщиною буде 38 і вони стануть основою нової стратегії розвитку установи.

«Ми також напрацювали план із приблизно 70 туристично-краєзнавчих і національно-патріотичних заходів для виховання учнівської молоді, у січні плануємо видати книжку для наших вихованців гуртків «Львівщина. Мандрівки крізь віки». Крім того, створюємо каталог та інтерактивну карту цих 38 екскурсійних маршрутів»,  розповів Юрій Ткаченко.

Голови комісії з питань освіти, науки та інновацій Іванна Герус додала, що важливо до освітньо-виховної діяльності долучати різні спільноти не тільки у Львові, а й області.

«Є, наприклад, різні молодіжні організації, навчальні центри з надання домедичної допомоги, які можуть включитися в освітню складову.

Обласна рада в особі комісії з питань освіти, науки та інновацій і комісії з питань комунального майна буде намагатися сприяти подальшій діяльності таких спільнот, бо вони насправді є частиною позашкільної освіти. Необхідно допомагати їм розвиватися», – підкреслила Іванна Герус.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ