Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обшуки в АРМА: агентсво повідомило, які документи вилучили

Агентство з розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, зробило заяву про результати обшуків, які здійснили СБУ і ДБР у приміщенні його центрального апарату у четвер, 1 квітня.
фото - LB.ua

Про це АРМА написало у Facebook.

Зокрема повідомляється, що під час обшуків працівниками правоохоронних органів було вилучено низку документів, зокрема, оригінали договорів управління стратегічними активами, відсутність яких в оригіналі унеможливлює виконання АРМА покладених на нього законом завдань.

Водночас в Агентстві запевняють, що вилучені документи не стосуються кримінальної справи, в межах якої здійснювалися слідчі дії. На думку працівників АРМА, мета їхнього вилучення "невідома та незрозуміла". 

Варто зауважити, що кримінальне провадження стосується повернення фізичній особі арештованих коштів сумою приблизно 400 тисяч доларів США на підставі судового рішення, яке, за версією слідства, було підробленим. 

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, у четвер, 1 квітня, СБУ і ДБР почали обшуки у приміщенні центрального апарату Агентства з розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, а також за місцем проживання кількох співробітників.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ