Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ОБСЄ: Бойовики на Донбасі їздять із прапорами РФ

Біля окупованої Новосвітлівки спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували бойовиків терористичної організації ЛНР, які пересувалися на автомобілі з російським прапором.

Про це ЛІГА.net повідомляє прес-служба місії.

"Двоє 25-річних чоловіків на легковому автомобілі сріблистого кольору різко обігнали патруль СММ, внаслідок чого йому довелося пригальмувати. Члени патруля помітили прапор Російської Федерації, що розвівався з переднього вікна, і прапорець ЛНР на панелі приладів у салоні автомобіля", – зазначили у прес-службі.

За деякий час автомобіль поїхав. СММ поінформувала Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін на сході України (СЦКК) про це.

16 вересня повідомлялося, що терористи на Донбасі ходять із нашивками РФ.

13 вересня міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що спостерігачі місії ОБСЄ не повідомляють про російських військових на Донбасі, бо там воюють переодягнені військовослужбовці РФ.

Так звані "ДНР" і "ЛНР" визнано в Україні терористичними організаціями, які користуються підтримкою Росії у воєнних діях на сході України.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ