Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обираємо диван правильно: слушні поради, які варто врахувати

При виборі дивана для своєї оселі важливо враховувати не лише його зовнішній вигляд, а й практичність та зручність.

Бо диван є не тільки елементом декору, але й використовується як місце для відпочинку, сімейних посиденьок тощо. І якщо ви маєте намір придбати такий меблевий виріб, робити це слід максимально уважно і відповідально.

Приміром, ви хочете купити диван з доставкою, який повністю відповідатиме вашим уподобанням та потребам. І щоб покупка вийшла вдалою, дотримуйтеся наступним п’яти порад.

Розмір і форма

Перш ніж обирати диван, визначтеся з підхожими розмірами та формою, які найкраще вписуватимуться у ваш житловий простір. Враховуйте не лише розмір кімнати, але і розташування інших меблів. Диван повинен гармонійно вписатися у загальний інтер’єр, а також, що важливо, не заважати вільному пересуванню у кімнаті.

Матеріали та стиль

Обирайте матеріали відповідно до вашого способу життя та естетичних вподобань. Якщо у вас є діти чи домашні тварини, важливо враховувати легкість очищення та стійкість до зносу.

Крім того, визначтеся зі стилем дивана:

  • Сучасний або класичний,
  • Мінімалістичний чи еклектичний.

В цьому випадку варто опиратися на власні вподобання, але можна запитати поради у фахівців чи клієнтської підтримки.

Механізми трансформації

Якщо диван буде використовуватися як ліжко для гостей, зверніть увагу на механізми трансформації. Вони можуть бути вбудованими чи висувними, і ваш вибір повинен відповідати конкретним потребам вашого дому.

Бюджет та якість

Остання, але не менш важлива порада, стосується бюджету, який ви готові витратити на покупку дивана. Не зайвим буде попередньо узгодити суму, але в той же час не варто надто економити, адже купівля дешевого виробу може мати негативні наслідки. Орієнтуйтеся передусім на якість, адже це гарантія відмінних експлуатаційних властивостей.

До речі, якість м’яких меблів, зокрема диванів, визначає їхню зручність та тривалість експлуатації. Шукайте оптимальний баланс між ціною та якістю, обираючи саме те рішення, яке з одного боку задовольнятиме ваші потреби, а з іншого - залишатиметься в ідеальному стані протягом багатьох років.

І ще одна невеличка, але важлива порада: обирайте подібні меблі тільки в авторитетних та провірених продавців. Одним з таких, до речі, є інтернет-магазин INTERIA, де і асортимент багатий, і ціни прийнятні, і підхід до кожного клієнта відповідальний й індивідуальний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ