Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Спорт

Однією з проблем футболу на Волині є низька зарплата тренерів

Об’єднати спортивну Волинь та спільно розв'язувати проблемні питання функціонування галузі. З такою пропозицією звернувся до керівників спортивних федерацій Волині помічник голови ОДА Сергій Бизов під час зустрічі, ініційованої Волинською обласною державною адміністрацією, - інформує прес-служба держадміністрації.
Фото Волинська ОДА

До слова, Сергій Бизов очолює Всеукраїнську профспілку спортсменів, яка на сьогодні налічує одинадцять тисяч спортсменів.

На зустріч були запрошенні керівники та представники усіх спортивних федерацій олімпійських та неолімпійських видів спорту.

ʺНам потрібно об’єднуватися. Хто, як не спортсмени повинні показати, як потрібно працювати в команді та спільно розв'язувати проблемні питання, яких у нашій галузі немалоʺ, – звернувся до учасників зустрічі Сергій Бизов.

Саме про проблемні моменти діяльності волинського спорту розповіли керівники федерацій. За словами спортсменів, однією із головних проблем галузі є низька заробітна плата тренерів, що спричиняє певний ʺкадровий голодʺ в галузі, низький рівень технічного забезпечення, недостатня кількість спортивного інвентарю, недостатнє фінансування державою галузі тощо. Кожен із виступаючих розповів про проблеми своєї галузі, але усі вони зводяться до одного – необхідно шукати шляхи покращення матеріального та технічного забезпечення.

Помічник голови ОДА запропонував спільну роботу розпочати зі створення дієвої робочої групи, яка детально вивчить кожну озвучену проблему. Окрім цього, новостворена робоча група на чолі із Сергієм Бизовим відвідає кожний спортивний зал, школу та федерацію, аби проаналізувати забезпечення волинських спортсменів.

ʺРобота тільки розпочинається, але впевнений, що спільно ми досягнемо поставлених цілейʺ, – підсумував помічник голови ОДА Сергій Бизов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ