Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Один з ватажків ОРЛО відпочиває в центрі Києва

Учасники волонтерської організації «Стоптерор» зустрілися в Києві з ватажком бойовиків «армії південного сходу» Сергієм Корсунським, який брав активну участь у захопленні урядових будівель в Луганську, а також неодноразово проводив загальні прес-конференції з ватажком бойовиків угруповання «ЛНР» Валерієм Болотовим.

Корсунський дотримувався ідеї федералізації України і вимагав визнати героями співробітників «Беркута», які брали участь у протистояннях на Майдані.

Як повідомляє координатор «Стоптерора» Семен Кабакаєв, Корсунський особисто знайомий з Максимом Шевченком, радником Володимира Путіна з прав людини.

При цьому, у бойовика на руках є довідка з МВС України про відсутність претензій на його адресу.

«На цьому етапі, Сергій спокійно їздить на машині марки lexus по Києву та обідає в кафе зі своєю дружиною. Він довго намагався нам довести, що він за єдину Україну, показував довідку, видану в МВС, що до нього немає претензій і в ЄРДР він не внесений», - написав Кабакаєв на своїй сторінці в Facebook.

Кабакаєв зазначив, що до зустрічі з бойовиків в центрі столиці він дзвонив у Службу безпеки України, де йому повідомили, що на Корсунського не заведено жодне кримінальне провадження.

Волонтер також додав, що після переговорів з Антоном Геращенком той пообіцяв направити відповідний запит в СБУ.

Новости Донбасса

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ