Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оголошено конкурс на посаду керівника освіти Одеської ОДА

Одеською облдержадміністрацією оголошено конкурс на заміщення посади директора Департаменту освіти і науки. Повідомляє сайт osvita.ua.

Кандидат на посаду повинен мати вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи за фахом у державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах економіки не менше 5 років.

Також кандидат повинен мати післядипломну освіту у сфері управління: магістр державного управління за відповідною спеціалізацією та вільно володіти державною мовою.

Претенденти на заміщення посади складуть письмовий іспит на знання Конституції України, законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про місцеві державні адміністрації» та законодавства за функціональним напрямом діяльності підрозділу.

Особи, які успішно складуть іспит, пройдуть співбесіду, під час якої здійснюватиметься тестування загальних навичок (General Skills Test).

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ