Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Оголошено про підозру 53 прокурорам терористичної організації «днр»

Слідчими Служби безпеки України під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (сприяння терористичній групі чи терористичній організації) стосовно 53 прокурорів терористичної організації «днр». Про це повідомили в ГПУ.

Частина прокурорів-зрадників раніше працювали в органах прокуратури України, але після захоплення частини Донбасу бойовиками, залишились на тимчасово окупованій території працювати на терористів. 

Наразі їм усім оголошено підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, а також оголошено у розшук. 

Слід зазначити, що раніше прокуратура Донецької області затвердила та скерувала до суду обвинувальні акти щодо 11 колишніх прокурорів-зрадників, серед яких «виконувач обов’язків Генерального прокурора «ДНР», «Головний військовий прокурор «ДНР», «начальник слідчого управління Генеральної прокуратури «ДНР», його заступник, прокурори різних окупованих міст.

«Ми звертаємось до кожного, хто має докази протиправної діяльності прокурорів-зрадників на окупованій бойовиками території (фото або відео-матеріали судових слухань, слідчих дій тощо) звертатися до органів прокуратури Донеччини з відповідними заявами. Кожен так званий «прокурор» псевдо-республіки має понести покарання за свої злочинні дії та за зраду своєї країни та свого народу», - зазначає прокурор Донецької області Євген Бондаренко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ