Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оксен Лісовий з робочим візитом на Івано-Франківщині

Учора, 29 червня 2023 року, міністр освіти і науки України Оксен Лісовий з робочим візитом перебував в Івано-Франківській області

Як повідомляють в МОН, під час свого візиту він відвідав Верховинський ліцей, що розташований на висоті 835 метрів над рівнем моря; Буковецьку гімназію та Католицький ліцей св. Василія Великого, у яких оглянув облаштовані укриття; Коломийський професійний ліцей сфери послуг, у якому провів зустріч із працівниками закладу, а також долучився до проведення форуму «Освіта Івано-Франківської області: розвиток в умовах війни», який пройшов на базі вищезгаданого Католицького ліцею. 

До форуму також долучилися:

  • Світлана Онищук, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації;
  • Валентина Полторак, менеджерка швейцарсько-українського проєкту «DECIDE», заступниця голови ГО DOCCU.

«Якість реалізації різних ініціатив багато в чому залежить саме від рівня залученості та зацікавленості на місцях. Сьогодні ми говоримо про трансформацію системи освіти і сподіваємося на вас. Зробіть освіту пріоритетом, адже це важлива інвестиція у завтрашній день, у добробут ваших громад і України загалом. І закликаю вас долучатися до експертних обговорень стратегії змін», – зазначив Оксен Лісовий.

У межах форуму було презентовано Стратегію розвитку освіти Івано-Франківщини на 2023-2027 роки та проведено тематичні дискусії. Учасників форуму поінформували про результати та співпрацю швейцарсько-українського проєкту «DECIDE» та Івано-Франківської обласної державної адміністрації, що триває з 2020 року, також під час зустрічі обговорили напрями майбутньої роботи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ