Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Окуляри Ахтема Сеітаблаєва за донат на ЗСУ

Мар’яна Савка та «Видавництво Старого Лева» продовжують збір на автівку для для 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

І вже оголосили другий лот благодійної лотереї «Речі з історією».  Це — сонцезахисні окуляри режисера та актора Ахтема Сеітаблаєва. Саме ці окуляри захищали його очі на початку повномасштабного вторгнення під час подорожі у Миколаїв, де разом з побратимами і посестрами вони виконували бойові завдання у складі 28 ОМБР. 

Також переможець лотереї отримає приємний бонус від видавництва — книги «Коротка історія фотографії» та «Коротка історія мистецтва».

Щоб отримати можливість виграти «річ з історією» за донат достатньо виконати прості умови, які прописані у дописі на сторінці Видавництва Старого Лева у Facebook. А вже 24 квітня організатори благодійної лотереї оголосять ім’я щасливця.

Нагадаємо, нещодавно Мар’яна Савка та «Видавництво Старого Лева» оголосили старт благодійної лотереї «Речі з історією» на підтримку Збройних Сил України! Щовівторка Видавництво Старого Лева на своїй сторінці у Facebook анонсуватиме розіграш однієї з унікальних речей, за якими стоять історії знакових для України постатей. Мета лотереї — зібрати кошти на повнопривідний позашляховик для 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ