Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти обстрілюють Луганщину зброєю нового зразка, - Москаль

Терористи і росіяни обстрілюють Луганщину снарядами нового зразка. Від цих снарядів залишаються величезні вирви – набагато більші, ніж від реактивних снарядів із «Градів» чи мінометних мін. Про це йдеться у повідомленні Геннадія Москаля.

Вчора (21.01) під вечір бойовики з боку окупованого лнр м.Первомайськ обстріляли м.Золоте-3 в Попаснянському районі на контрольованій Україною території Луганської області. Всього було випущено близько чотирьох десятків реактивних снарядів, деякі з яких потрапили в житлові квартали. В результаті обстрілу одна жінка загинула, ще одна важко поранена й доставлена в лікарню.

"Потужні обстріли з «Градів» та мінометів пережила й Попасна, - повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль. - Пошкоджені житлові будинки по вул.Північній, Леніна та Донецькій, розбиті водонапірна вежа та залізнична лінія «Попасна – Комишеваха». Вибуховими хвилями від снарядів у загальноосвітній школі вибиті вікна й двері, один мікрорайон міста залишається без світла. Обстріли Попасної велися снарядами нового зразка, від яких залишилися величезні вирви – набагато більші, ніж від реактивних снарядів із «Градів» чи мінометних мін".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ