Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти вночі атакували Луганщину: що відомо

На території Луганської області російські окупанти знову здійснювали обстріли.
фото - ДСНС

Як повідомив очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай, приблизно 20 будинків зруйновано обстрілами, поблизу Сєвєродонецька палає лісгосп

Знову гинуть мирні жителі, є поранені, десятки врятованих життів і багато зруйнованих квартир. Кожен зруйнований будинок – це 30, 50, 100 сімей без даху. Вчора увечері ворог відібрав ще одне життя, обстрілявши градами Нижнє. 

Як повідомили у ДСНС у м. Сєвєродонецьк внаслідок обстрілів в п'ятиповерховому будинку сталося загоряння в одній із квартир на 4 поверсі, відбулося руйнування 4 та 5 поверхів будинку. З-під завалів рятувальники ДСНС Луганщини врятували 4 осіб.  До робіт залучалося  2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу.

Через обстріли сталося руйнування в п'ятиповерховому житловому будинку. Прибувши на місце події, бійці ДСНС Луганської області врятували 9 громадян. Розбираючи завали, рятувальники знайшли 2 людей, на жаль, без ознак життя.

В житловий будинок потрапив снаряд, через що сталася пожежа. На місці працює пожежно-рятувальний підрозділ ДСНС області.

У м. Лисичанськ внаслідок обстрілів сталося загоряння квартир та гаражів. Рятувальники Луганської області ліквідовують пожежі. Інформація про загиблих та постраждалих уточнюється.

На фронті вдалося відбити 7 атак ворога, знищити 12 танків, 10 БМП та 3 одиниці автомобільної техніки. 

Також упродовж доби внаслідок обстрілів сталися займання будинків в Лисичанську, Новотошківському, Щедрищевому.

Ще одна пожежа сьогодні зранку виникла на території одного з лісгоспів поблизу Сєвєродонецька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ