Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Олег Винник подарує львів'янам «рецепт добра»

Напередодні концерту артист розкриває секрети концертної програми

20 травня стартував великий стадіонний тур феномена української сцени Олега Винника. Першими нову програму «Ти в курсі» почули жителі Чернігова. Далі співак дасть сольні концерти в Харкові, Дніпрі, Тернополі, Ужгороді, Львові та ще 25 містах. 
Зокрема, до Львова артист завітає 2 червня, повідомили організатори дійства. 

У нинішньому році сет-лист виконавця налічує близько 28 композицій. Переважно це пісні з двох нових альбомів, які Винник також планує презентувати в рамках турне.

Серед свіжих треків - весела «танцювалка», написана музикантом 3 роки тому, «Дари добро». У цієї пісні є друга негласна назва «Рецепт добра». І якщо слухач буде дуже уважним, помітить, що композиція є "продовженням" знаменитого хіта Олега Винника «Счастье».

- Люди весь час знаходяться в пошуках щастя замість того, щоб знайти його в собі і бути вдячним Богові за те, що ти маєш. Забувають говорити «спасибі» і дарувати оточуючим добро. Мені хотілося про це розповісти, запропонувати реальний «рецепт добра». І ось прийшов час для такої «страви», - зазначає артист.

Нагадаємо, всеукраїнський тур Олега Винника охопить найбільші концертні майданчики, а також понад десяток стадіонів країни і завершиться 7 листопада грандіозним концертом у столичному Палаці спорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ