Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олександр Ганущин висловив співчуття Володимиру Кожану у зв`язку із загибеллю дружини

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, перший заступник голови облради Парасковія Дворянин і заступник голови Володимир Гірняк, а також весь депутатський корпус висловлюють колезі – депутатові Львівської обласної ради V скликання Володимирові Дмитровичу Кожану, щирі слова співчуття та жалю з приводу непоправної втрати – загибелі його дружини, повідомила прес-служба Львівської облради.

«Смерть близької людини – завжди трагедія. Особливо важко, коли так несподівано обривається життя ще зовсім молодої людини. Такою ж важкою є втрата для Володимира Дмитровича, в якого трагічно загинула дружина.

Знаємо, що жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рану у Вашій душі, однак у ці скорботні дні щиро співчуваємо Вам та Вашим рідним. Вічна пам’ять Вашій дружині, адже в спогадах багатьох вона назавжди залишиться доброю, щирою та порядною людиною», – зазначає Олександр Ганущин.

Руслана Володимирівна Кожан загинула в автомобільній аварії на 39-ому році життя. Прощальна панахида та похорон відбулися сьогодні, 10 грудня, у церкві Св. Миколая (вул. Б. Хмельницького, 28а, м. Львів).

Нагадаємо, аварія сталася близько 10 вечора 8 грудня. Як повідомила прес-службі патрульної поліції Львова, на дорозі Львів-Брюховичі, автомобіль Lexus RX 300 злетів з дороги і перекинувся. Жінка, яка перебувала в автомобілі загинула. Чоловіка з важкими травмами доставили до лікарні. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ