Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олена Зеленська провела розмову з першою леді Ізраїлю

Перша леді України Олена Зеленська провела телефонну розмову з першою леді Ізраїлю Міхаль Герцог.
Олена Зеленська

Як повідомляє пресслужба глави української держави, під час розмови Зеленська висловила співчуття жертвам терористичного нападу угруповання ХАМАС.

"Ми відчуваємо ваш біль, біль кожної родини в Ізраїлі. Українці в усіх куточках нашої держави висловлюють підтримку народу Ізраїлю, і я хочу донести це до вас. Наші військові записали відео на підтримку ізраїльського народу. Ці та багато інших проявів солідарності підтверджують, наскільки наші народи близькі і в радості, і в горі", - сказала Зеленська.

За даними на 17 жовтня підтверджено загибель 13 громадян України, водночас триває ідентифікація тіл, тому дані змінюються щодня. Крім цього, внаслідок терористичної атаки на Ізраїль поранень зазнав хлопчик, мати якого загинула від рук терористів. Дитині надається необхідна медична та психологічна допомога. Вдалося евакуювати 436 громадян України.

Водночас Зеленська наголосила, що "тероризм не знає кордонів".

"Тому ще важливіше, щоб країни, які цьому протистоять, діяли разом. Україна послідовно виступає за мир на Близькому Сході для всіх народів", - повідомляє пресслужба.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ