Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ольга Фреймут перейшла на проросійський канал

Ольга Фреймут та спортивний журналіст Роман Кадемін стали ведучими нового ток-шоу про відносини між чоловіками і жінками на телеканалі "Інтер".

Про це повідомляє "ДетекторМедіа" із посиланням на пресслужбу каналу.

Прем'єра нового проєкту відбудеться на "Інтері" у вересні.

"У програмі будуть теми, про які бояться говорити, секрети, якими не прийнято ділитися навіть з найближчими, серед героїв будуть відомі люди, від яких ніколи не чекали одкровень. У кожному з випусків глядачі зможуть побачити проблему очима протилежної статі. Побачити, щоб разом з провідними і експертами-професіоналами розібратися в найзаплутаніших і драматичних життєвих ситуаціях. Розібратися, щоб мелодрами і драми не стали трагедіями. І не тільки в житті героїв програми, а й мільйонів телеглядачів", – йдеться в повідомленні.

У студію програми будуть запрошувати професійних експертів, а саме: психологів, лікарів і різні фахівці, а також зіркових гостей.

Нагадаємо, у травні 2019 року Ольга Фреймут знялася в проєкті телеканалу "Інтер". На офіційній сторінці закритого проєкту Нового каналу "Шоу Оля" в інстаграмі з'явилися фотографії телеведучої зі знімального майданчика проєкту телеканалу "Інтер" "Стосується кожного".

Телеканал "Інтер" контролює олігарх Фірташ та проросійський політик Льовочкін. Минулого року канал потрапив у скандал, коли в соцмережах 7 травня з’явилося відео начебто уривку з концерту до Дня перемоги 9 травня. Уривок викликав критику користувачів інтернету через слова ведучих про перейменування вулиць в Україні "іменами фашистських злочинців".

"Вісім мільйонів українців загинули від рук фашистських загарбників. Це наша історія. Це наша генетична пам’ять", – каже на оприлюдненому відео ведуча Анастасія Даугуле.

Пізніше "Інтер" пікетували "Національні дружини" через трансляцію Чемпіонату світу з футболу - 2018 в Росії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ