Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ольга Харлан в десятий раз стає найкращою спортсменкою місяця в Україні

Олімпійська чемпіонка Пекіна-2008, бронзова призерка Лондона-2012, дворазова призерка Ріо-2016 з фехтування на шаблях Ольга Харлан продовжує підкорювати нові вершини не тільки на спортивному майданчику. Про це повідомив Національний олімпійський комітет України.

За підсумками липня п'ятиразова чемпіонка світу вдесяте отримує звання найкращої спортсменки місяця в Україні. Її наставника Юрія Марченка визнано найкращим тренером липня.

Високого визнання Національного олімпійського комітету Ольга удостоєна завдяки черговій надпереконливій перемозі на чемпіонаті світу в німецькому Лейпцигу. В індивідуальних змаганнях Ольга продемонструвала феноменальну майстерність і попри нещодавне відновлення від травми довела свою першість, у фіналі здобувши впевнену перемогу над Аззой Бесбес з Тунісу з перевагою - 15:5.

Відзначимо, Ольга Харлан залишається рекордсменкою за кількістю високих нагород від НОК. Слідом за нею йде спортивний гімнаст Олег Верняєв, який вже дев'ять разів ставав найкращим спортсменом місяця в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ