Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ольга Трофімцева взяла участь у Міжнародному форумі "Business Woman 2019"

У статусі однієї з найуспішніших жінок України, які увійшли у ТОП-100 за версією видання ʺНовое времяʺ, в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева привітала учасників Міжнародного форуму ʺBusiness Woman 2019", - інформує прес-служба Мінагрополітики.
Ольга Трофімцева взяла участь у Міжнародному форумі "Business Woman 2019"

Також Ольга Трофімцева виступила на сесії ʺБізнес, економіка та соціальна відповідальністьʺ.

ʺСьогодні в українському аграрному секторі зареєстровано понад 33 тисячі фермерських господарств, з яких 12 тисяч - діючі господарства і які очолюються жінками. За моїми спостереженнями, саме жінки в сільській місцевості більше опікуються соціальними проектами. Йдеться про науку, освіту, медицину та інші напрями. На посадах керівників власних господарств, вони показують приклад і спонукають інших представників бізнесу на селі ставати соціально відповідальнимиʺ, - відзначила в.о. Міністра.

Під час вітального слова Ольга Трофімцева також розповіла, що саме, на її думку, є найважливішим для досягнення успіху.

ʺНе існує особливого секрету для успіху. Неважливо, чим ти займаєшся у житті -  політикою чи бізнесом. Головне, вболівати за свою справу по-справжньому. Як показує практика, у досягненні кар'єрних висот нашим жінкам у багатьох випадках заважає одне - це страхи та недооцінка своїх можливостей. Відчуття впевненості в собі та внутрішньої свободи відкриває шляхи для досягнення цілейʺ, - відзначила Ольга Трофімцева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ