Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олімпійський флешмоб з висоти пташиного польоту

З нагоди року до початку ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос Айресі (Аргентина) Національний олімпійський комітет України на центральній площі Львова організовував олімпійський флешмоб за участю учнів 8-10 класів загальноосвітніх шкіл міста.

«Своєю участю у флешмобі школярі Львівщини підтримали юнацьку збірну України, - каже Юрій Турянський, голова відділення НОК України у Львівській області. – Ми віримо в те, що наші юні олімпійці повернуться додому не з порожніми руками. До змагань в Аргентині залишився лише рік, а тому в теперішній час будь-яка підтримка для наших олімпійців є необхідною. Дуже сподіваємось, що такі флешмоби лише будуть закликати школярів до занять спортом, а особливо олімпійських його видів», - сказав Юрій Турянський.

Окрім Юрія Турянського, участь в олімпійському флешмобі на площі Ринок взяли  начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, начальник управління молоді та спорту Львівської міської ради Антон Нікулін, голова відділення Олімпійської академії України у Львівській області Оксана Вацеба, член Комісії з Олімпійської освіти Міжнародного Олімпійського Комітету, молодий посол ІІ ЮОІ 2016 року, в Ліллехаммері Віра Передерій.

Юнацькі Олімпійські ігри – найголовніший старт чотириріччя для юних атлетів світу віком від 15 до 18 років. У III літніх ЮОІ, які проходитимуть з 6 по 18 жовтня 2018 року, братимуть участь біля 4 тисяч спортсменів з 206 країн світу. До програми змагань окрім традиційних 28 видів спорту, включені і нові олімпійські – спортивні танці (брейк-данс), карате, спортивне скелелазіння, а також 3 неолімпійські – акробатична гімнастика, міні-футбол та баскетбол 3х3.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ