Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійник не може допомогти Мацеху зустрітися з Януковичем

Програму перебування прем’єр-міністра України Віктора Януковича з робочою поїздкою у Львівській області визначає радник Віктора Януковича — Володимир Яцуба — про це «Гал-info» повідомила прес-секретар голови Львівської ОДА Іванка Попович.
 За її словами, Володимир Яцуба очолює робочу групу, котра готує матеріали для робочої поїздки Віктора Януковича, а також визначає перелік об’єктів, які відвідає прем’єр під час свого візиту.
Як наголосила Іванка Попович, складання програми перебування Віктора Януковича на Львівщині — це виключно компетенція голови робочої групи.
Нагадаємо, координатор Громадського форуму Львова Олег Мацех звернувся до голови Львівської ОДА Петра Олійника з проханням передбачити у графіку візиту Віктора Януковича на Львівщину зустріч прем’єр-міністра з представниками громадських організацій Львівщини, зокрема, Громадського форуму Львова, Товариства шанувальників Львова, Західноукраїнського відділення українського комітету ICOMOS, Львівського представництва Громадянської мережі «Опора», Благодійного фонду “Збереження історико-архітектурної спадщини м. Львова, які спрямовують свою діяльність на збереження пам’яток культурної спадщини Львова.
Під час візиту прем’єр-міністра України до Львова планується обговорити низку питань, пов’язаних із збереженням культурної спадщини м. Львова та Львівської області.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ