Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олійнику не сподобалося, що інтелігенція аплодувала Януковичу

Голова ЛОДА Петро Олійник сказав, що найбільшим дискомфортом під час візиту до Львова прем’єр-міністра Віктора Януковича для нього була дещо емоційна поведінка окремої частини інтелігенції в палаці Потоцьких.
 «Перш за все, мені дуже сподобався виступ міського голови Андрія Садового, який дуже чітко і послідовно вказав на ті недоліки, які відбуваються з культурною спадщиною, непогано виглядав Андрій Мацяк. Однак потім почалися емоції, вирішення якихось питань по фінансуванню. В принципі частина інтелігенції емоційно забула про те її високе призначення, яке вона несе, сповідуючи принципи демократії, свободи слова, відчуття того, що вони є моральними захисниками галичан”, – сказав Олійник.
„М’яко кажучи, дещо емоційною була позиція окремої частини інтелігенції, хоча там дуже багато було і не інтелігенції. Хочу зауважити, що списки присутніх у Замку Потоцьких формувала не Львівська облдержадміністрація, а Міністерство культури”, – сказав голова ЛОДА на зустрічі в Центрі політичного прогнозування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ