Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оновлення комунального транспорту — пріоритет для Львова

За словами Сергія Бабака, в. о міського голови Львова, для цього потрібен час і кошти, однак місто взяло собі в пріоритет оновлення і збільшення кількості комунального транспорту - прес-служба ЛМР.

Зокрема минулого року місто отримало 150 нових великогабаритних автобусів і 30 трамваїв. Не менш амбітні плани на цей рік — 100 великих автобусів, 10 трамваїв та 50 тролейбусів.

"Нові 100 автобусів, які вже вийшли на маршрути, однозначно покращили якість. Ще 50 автобусів готуємо до виходу на маршрути. Також якщо ми у 2019 році придбаємо ще 100 автобусів, 10 трамваїв і отримаємо 50 нових тролейбусів, — це буде інший рівень сервісу. Відповідно приватні перевізники, повинні відповідати вимогам пасажирів і вимогам міської ради. Вони повинні будуть адаптуватися і надавати на такому ж рівні послугу.

Зараз ми, зі свого боку, відслідковуємо дотримання перевізниками умов договору на перевезення. Вже виписано більше 60 приписів і штрафів за недотримання умов договору", — наголосив Сергій Бабак, в. о міського голови Львова.

Також торік місто суттєво оновило кількість машин, які курсують на міських автобусах — придбано 100 автобусів МАЗ та 50 автобусів "Електрон". Закуплено 30 трамваїв з Берліна. Вже підписано перші угоди щодо закупівлі цього року 50 нових тролейбусів «Електрон». Готується закупівля 10 нових трамваїв і 100 нових автобусів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ