Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опалювальний сезон розпочато: добротвірці уже з теплом

У квартири та будинки добротвірців успішно подали тепло. ДТЕК Енерго відповідальна та надійна компанія, яка робить важливий внесок в енергонезалежність країни, а разом з тим забезпечує мешканців Добротвора світлом та теплом.

До опалювального періоду добротвірські енергетики почали готуватися ще влітку. Тут відновили тепломережі, накопичили резерви палива та розпочали капітальний ремонт блоку № 8. Найперше - забезпечили теплом школи, дитячі садочки та лікарню.

«Гідравлічні випробування трубопроводів теплової мережі селища ми провели у вересні. Перевірили її міцність та щільність. Виявленні порушення оперативно усунули. На окремих ділянках виконали заміну запірної арматури тепломережі, а на аварійних - замінили трубопровід. ДТЕК надійний партнер громади, тому добротвірці взимку будуть з теплом та гарячою водою», - зазначив Олег Таращук, директор Добротвірської ТЕС.

Для проходження осінньо-зимового періоду на складі Добротвірської ТЕС накопичили 122 тисячі тонн вугілля.

ДТЕК Добротвірська ТЕС – ключовий виробник електроенергії в Західній Україні. Встановлена потужність ТЕС - 510 МВт.

Довідка

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

ДТЕК Енерго забезпечує замкнений цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена ​​потужність в генерації електроенергії - 13,5 ГВт. У вуглевидобутку створений повний виробничий цикл: видобуток і збагачення вугілля, сервісне обслуговування шахтного устаткування.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.

100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ