Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Оплата комунальних послуг у зручний для вас спосіб

Скористайтеся пропозицією!

Для багатьох це рутина, причому досить неприємна. Коли приходить черговий платіж з чітко вказаною сумою, це аж ніяк не може викликати посмішку. Крім того, щоб заплатити за користування газом, водою та електроенергією, потрібно йти у відділення банку чи пошти або, в кращому випадку, шукати найближчий термінал. Чи це не обов’язково? Звичайно ж, це марна трата часу – краще займатися чимось дійсно приємним і корисним, а заодне використати сервіс компанії Банк24. Про те, що це таке та як ним користуватися, ми розкажемо нижче. 

Оплата комунальних послуг та маса інших функцій: приєднуйтесь 

Bank24 – це відомий український платіжний сервіс, яким можна користуватися з будь-якого пристрою. Його досить часто можна зустріти в терміналах самообслуговування, проте входити в систему можна і з персонального комп’ютера, і з планшета, і навіть з мобільного – головне, щоб було стабільне підключення до інтернету. 

Якщо раніше ви ніколи не чули про віртуальні сервіси, які дозволяють здійснювати будь-які фінансові операції, настав час спробувати і зрозуміти, наскільки це практично і комфортно. Ви тільки уявіть: за вікном – непогода, а вдома – тепло, затишок і чашка смачної кави на столі. І вам не потрібно збиратися і виходити з будинку, щоб переказати кошти другу, адже це так просто! Ви всього-на-всього відвідуєте офіційний сайт компанії Банк24, вводите реквізити та надсилаєте гроші – і все це у вас займає буквально декілька хвилин. 

Тут можливі: 

оплата комунальних послуг з мінімальною комісією;
переказ на карту будь-якого українського банку;
погашення кредитів та сплачення штрафів;
«донат» на рахунок улюбленої комп’ютерної гри;
розрахунок зі службою таксі;
поповнення мобільного рахунку;
здійснення абонплати за користування телебаченням та інтернетом;
сплата податків. 

Миттєва реєстрація 

Щоб авторизуватися, не потрібно докладати багато зусиль – це простий та зрозумілий процес, який займе зовсім небагато часу. Для створення акаунту необхідно заповнити невеличкий електронний формуляр, який містить всього лиш п’ять пунктів – ви вписуєте свій контактний номер, яким регулярно користуєтесь, ім’я та прізвище (необов’язково), а також генеруєте пароль. Можна використати комбінацію з цифр та букв, яку пропонує система – такий код точно буде надійним, та й запам’ятовувати його зовсім не обов’язково, тому що всі паролі зберігаються у вашому обліковому записі Google. 

Приєднуйтесь до Bank24 та здійснюйте платежі в будь-який зручний для вас час. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ